Schenk eens een e-book

Schenk eens een e-book

Philippe Gérard is een geboren lesgever. Lesgeven is het liefste dat hij doet.

Wegens de coronacrisis moest het aanbod evenementen van workshops en lezingen echter worden geschrapt. Doch veel van de onderwerpen zijn te koop in e-books op de webshop

Hier vind je info over alle e-books – klik op een blauwe link als je wilt weten wat de inhoud is.

Pip Gerra is bezield door de natuur, natuurlijke geneesmiddelen en vooral geneeswijzen die de mens holistisch benaderen, omdat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn. Voor ‘lichaam’ heeft hij zich toegelegd op de fytotherapie en op de eetbare wilde planten, maar voor ‘geest’ ontwierp hij de ‘Emoconie’, een methode om emoties te corrigeren met planten. Door de diepere betekenis van deze ongeziene krachten van planten steeds meer te doorgronden, via trektochten, pelgrimstochten en avonturen, maar ook via de lectuur van vele oude en nieuwe teksten, betrad hij steeds meer de paden van het spirituele. Deze instelling leidde hem tot het schrijven van nog meer boeken: ‘Eetbare Wilde Planten’, over het (over)leven in de natuur, ‘Stappen met Safran’, over de pelgrimstochten naar Santiago in Spanje, naar Assisi in Italië en naar Nekresi in Georgië en ‘Kyrgyzstan Avontuur’, een uitzonderlijk verslag van een reis in de Tien Shanbergen als zoektocht naar verrassende medicinale planten, onthutsende ecosystemen en oeroude spiritueel-religieuze waarden.

MANUSCRIPTEN VAN PIP GERRA

Nieuw: Middeleeuwse Geneeskruiden

Alle boeken werden opgesplitst in delen die apart verkrijgbaar zijn. Aldus zijn de tien boeken uiteindelijk 32 e-boeken geworden.

enkel voorbeelden:

zoek of bestel een e-book in de webshop

Facebook Twitter Google+