Indië Reis deel 3

Indië Reis deel 3

Het gehele verslag van de Indië reis Deel 3 – is een document (pdf van 30 blz) die gratis kan gedownload worden als tijdschrift Emoconie Dec 2023. Het omschrijft 5 Ayurvedische bomen en hun fytotherapie.

Interesse? Download het Tijdschrift Emoconie Dec 23 met als thema Indië Deel 3 – hier

Wanneer je de vorige reisverslagen hebt gemist of je wilt ze herlezen,

gebruik dan volgende links:

  • Expeditie naar Kerala en Tamil Nadu – deel 1 lees je hier. Naar aanleiding van de reis naar Kerala en Tamil Nadu in Indië, krijg je een eerste deelverslag van het nut van deze expeditie voor de wereld der geneeskrachtige planten. Een uitzonderlijke belevenis ! De expeditie vond plaats in januari 2023
  • Deel 2 van de Indië reis lees je hier – dit deel beschrijft Tamil Nadu met o.a. * de ontdekking van Kanyakumari: het meest zuidelijke punt van het Indisch subcontinent * Rameswaram op het eiland Pamban * DE EDELSTENEN VAN KERALA EN TAMIL NADU * wat we vonden in de SATHYAM HERB SHOP * Naar Moji falls: Hier betreden we werkelijk “Het Verborgen Paradijs”. * Eravikulam National Park is een nationaal park van 97 km2 gelegen langs de West-Ghats in de districten Idukki en Ernakulam van Kerala, net over de grens met Tamil Nadu. * De magie van Tulsi of heilige basilicum. *Tulsi: een echte en typische Hindoe legende. *Westerse wetenschappelijke benadering van Tulsi.
Facebook Twitter Google+

Related Stories