Vanaf dinsdag 2 april 2024 wordt de distributie van de emocons overgenomen door Dhr. Dirk Timmermans van het bedrijf Difitan. Na een onderhandelingsperiode bereikten wij een mooi akkoord voor de verhandeling van de unitaire emocons via de verschillende bestellingskanalen, inclusief de webshop. Het samenwerkingsakkoord betreft niet alleen Dirk en mezelf, maar uiteraard ook de producent Dr. Ekrem Hajredinaj (Sideri Laboratory).

Dirk Timmermans zal de emocons aanbieden volgens het systeem dat hij al jaren voor zijn eigen bedrijf hanteert. Een en ander zal daardoor worden aangepast aan de website, zoals de facturatie (prijs/portkost), de klantverwittigingen en de verwerking der bestellingen.

Ester, de dochter van Dirk, zal instaan voor het geven van lessen en voordrachten over emocons en de emoconie. Met haar ervaring in het onderwijs is dit een kolfje naar haar hand.

Op zaterdag 15 juni kunnen we allemaal nader kennis maken tijdens de Terugkomdag voor alle klanten en oudleerlingen in het bedrijf Difitan te Dilbeek.

Ik gaf reeds eerder aan dat 2024 het Jaar van de Transformatie is. Dat dit ook voor ons en voor de emoconie zo is, blijkt thans duidelijk! Laten we er samen iets moois van maken en de Weg van de Toekomst betreden met hoop en perspectief.

Het bedrijf Difitan (voedingssupplementen) is van Dhr. Dirk Timmermans.
email: dirk@difitan.be
gsm: 0476 567109

De website voor bestellingen van emocons blijft (24u/24u)
www.emoconie.be
info@emoconie.be

DIFITAN BV
Kattebroekstraat 211
1700 DILBEEK
info@emoconie.be
Bestellingen doorgeven tijdens de werkuren (van 9 u tot 17 u) kan ook op het telefoonnr 02 309 45 35