De expeditie naar Indië: deel 2

De expeditie naar Indië: deel 2

Naar aanleiding van de reis naar Kerala en Tamil Nadu in Indië, krijg nu het tweede deel van het verslag van het nut van deze expeditie voor de wereld der geneeskrachtige planten. Dit was een uitzonderlijke belevenis ! De expeditie vond plaats januari 2023

Verslaggever Pip Gérard

OP HET RAMESWARAM STRAND

SATHYAM HERB SHOP

In Madurai bevindt zich een bedrijf van vloeibare extracten van geneeskrachtige planten, specerijen voor gastronomie en smaakgevers voor thee. Daarover lazen we en het leek ons zo interessant, dat we er een afspraak mee hebben gemaakt. We worden ontvangen door een vriendelijke heer, die ons met aandrang vraagt enkel op blote voeten binnen te komen. Hij vertelt vervolgens dat Sathyam Herbal Products werd opgericht in het jaar 2002, voor de productie van specifiek erg geconcentreerde vloeibare extracten; als bedrijf voldoen ze aan aller professionele activiteiten om op een bekwame manier op het gebied van productie uitvoert . te mogen werken. Het productenspectrum omvat medicinale kruiden in poeder, extracten in kleine druppelflesjes, rozenwater en nog veel meer. Ze zijn toegewijd aan constante verbetering en opwaardering, wat kan helpen om volledig te evolueren en het bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. De man is benieuwd naar onze beoordeling en opinies. Uiteraard vertellen wij ook iets over onszelf en onze Belgische bedrijven.

Deel 1 van de India reis nog niet gelezen? Hier is de gehele tekst, rijk geïllustreerd en prachtig beschreven door Philippe Gérard https://www.emoconie.be/2023/03/14/expeditie-naar-kerala-en-tamil-nadu-deel-1/

Facebook Twitter Google+

Related Stories

Indië Reis deel 3