Een nieuwe Tijd, een nieuwe Wereld

Een nieuwe Tijd, een nieuwe Wereld

Zovelen willen verandering. We gaan nu door bizarre aparte tijden omdat ze de aanloop zijn voor nieuwe bewuste keuzes. Ja een nieuwe wereld komt eraan – een nieuwe Tijd waar heel veel mogelijk is, als de mens doelbewuste keuzes durft te maken!

Lessen voor de toekomst… ! Pip zet ze even op een rij voor ons:

De Goede Strijd.

Nu we toch strijd leveren, kunnen we meteen de Goede Strijd aanvatten ook. Voor een betere wereld, voor lichaam en geest… van ons, de natuur en alles wat bloeit en groeit. Maar vooral voor onze samenleving, cultuur en ons, mensen in relatie tot elkaar.

Dagopdrachten.

Elkeen kan, op eigen manier en op kleine, eenvoudige schaal, bijdragen aan die nieuwe wereld. Elke dag. Elk niveau!

Test: Philippe Gérard

Facebook Twitter Google+

Related Stories

DE TOEKOMST VAN DE EMOCONIE