In een Combo Emocon wordt een samengaan verwezenlijkt tussen Oosterse en Westerse planten. East meets West. Er zijn 7 Combo Emocons die elk werkzaam zijn op het aangeduide chakrapunt.

Shunaja Combo Emocon   € 22,00

De Emocon van de beslistheid, het enthousiast initiatief en de stabiliteit. De Emocon verzorgt het eerste niveau: Body (de stuit). Opent de 1ste chakra.

Pipanka Combo Emocon   € 22,00

De Emocon van de stimulatie, de begaafdheid en de stabiliteit. Geeft kracht en volharding bij moeheid en moedeloosheid. De Emocon verzorgt het tweede niveau: Source of Life (het heiligbeen). Opent de 2de chakra.

Balotal Combo Emocon   € 22,00

De Emocon van weten, de intuïtie en de realisatie. Geeft klaarheid en inzicht in moeilijke situaties. De Emocon verzorgt het derde niveau: Source of Life (het heiligbeen), Flow of Life (de navel). Opent de 3de chakra.

Kantee Combo Emocon   € 22,00

De Emocon van het ‘stralend gezicht’ of het goed gemoed. Geeft opgewektheid bij melancholie en streeft naar harmonisch welzijn. De Emocon verzorgt het vierde niveau: Empathy (het hart). Opent de 4de chakra.

Chandafni Emocon   € 22,00

De Emocon van de harmonie en de inspiratie. Geeft zekerheid tegenover frustratie en zelftwijfel. De Emocon verzorgt het vijfde niveau: Expression (de keel). Opent de 5de chakra.

Dhahalja Combo Emocon   € 22,00

De Emocon van ‘het laten varen’. Geeft rust en ontspanning bij stress. De Emocon verzorgt het zesde niveau: Soul (het derde oog). Opent de 6de chakra.

Gulaki Combo Emocon   € 22,00

De Emocon van ‘klaar voor de taak’ of de positieve strijdvaardigheid. Geeft weerstand tegen overmacht en tegenslag. De Emocon verzorgt het zevende niveau: Spirit (de kruin). Opent de 7de chakra.