ROZEN ETHERISCHE OLIE

Rozen EO

ROZEN essentiële olie uit Yazd in Iran (zelf meegebracht).
Flesje van 3 g = 3,9 ml aan 29,7 euro.
Het beroemde parfum uit het Perzische Rijk, een eeuwenoude traditie uit Iran.
Opgelet! Deze rozenolie stolt bij onze Westerse temperaturen.
Zet het flesje eventjes in een warmwaterbadje (“au bain marie”).
Dan is het onmiddellijk weer vloeibaar.
De geur is enorm sterk. Spring er spaarzaam mee om!
Gebruik het dus ook niet puur. Het kan ingebed worden in een basiscrème of -olie.

29.70

Productomschrijving

Beschrijving

Deze essentiële olie van ROZEN (Rosa damascena) bracht ik zelf mee uit de millennia-oude stad YAZD in IRAN.
De kwaliteit is onovertroffen. De prijs ook: slechts 29,7 € voor 3 g = 3,9 ml.
De traditie van het destilleren van rozen in Yazd is eeuwenoud en stamt reeds uit het Perzische Rijk.
ROOS EO gebruik je (uitwendig) om een basiscrème (voor om het even wat) te parfumeren à rato van 1 druppel per 30 g crème.
Het past zowel bij een dagcrème als nachtcrème in de cosmetologie. De toepassing van rozenolie op de huid is menigvuldig: rimpelwerend, tonifiërend, rustbrengend, huidvoedend en -regenererend, ontsmettend, ontstekingswerend en vooral een ongelooflijk heerlijk parfum. Het kan gebruikt worden bij alle huidverzorging voor alle huidtypen betreffende acne, droge-, gevoelige- en oudere huid, rimpels, couperose en voor baby’s met eczeem. Rozencrème is verzorgend, hydraterend, alsook helend na ontstekingen en verbrandingen na bestralingen.

Nutritional Information
Pure etherische olie van de Damasceense Roos. Topkwaliteit voor een acceptabele prijs. Rechtstreeks uit de Zoroastrische stad Yazd in Iran.
Klantenreviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ROZEN ETHERISCHE OLIE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *