Nieuw binnenkort: Lessenreeks Emoconie

Nieuw binnenkort: Lessenreeks Emoconie

Mensen zijn onderhevig aan emoties. Emotionele toestanden, zoals onzekerheid, zelftwijfel, minderwaardigheidsgevoel, piekeren, wisselvalligheid, bedrieglijkheid, faalangst, hopeloosheid, verdriet en trots zijn de kleine kantjes van ons, mensen. Die kunnen echter scherp zijn en erg pijn doen, niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor allen in zijn omgeving. Bovendien is er de actualiteit van oorlogsgeweld, natuurrampen en een donker toekomstbeeld, wat bij velen diepe emoties oproept, waar zij heel moeilijk mee om kunnen. Het is de bedoeling dat de Emoconie en de Emocons hen daarbij te hulp komen.

Emoconie is een hoogenergetische correctieve heelmethode voor de behandeling van negatieve emoties met planten. Het is een nieuwe vorm van emotherapie waarbij emoties harmonisch worden door geneeskrachtige planten. Het is ook een nieuwe theorie, die kruiden aan emoties bindt.

De emopreparaten van medicinale planten die worden aangewend, heten Emocons. Er zijn 70 verschillende Emocons, met als basis 70 verschillende planten. Het werkingsgebied van elke Emocon wordt beschreven als een persoonlijk portret. De plant wordt getransformeerd tot een emotioneel concentraat. Een emocon kan ingenomen of aangebracht worden op het lichaam, namelijk op de niveaupunten die uitgaan van de zeven niveaus of chakra’s van de mens. Emoconie behandelt geen psychische pathologie, noch psychiatrie, maar enkel negatieve emoties. Deze cursus behandelt de theoretische en filosofische grondslagen van de Emoconie, de werking van de emocons, hun inhoud, hun ontdekking en hun concept. Hoe ze er kwamen met de invloed van “East meets West” uit de ontmoeting van culturen. Er is een nauwkeurige beschrijving van de emocons als spiritueel en emotioneel herstelmiddel. Er komen ook ervaringen met personen uit de dagelijkse praktijk: doorleefde effecten van de emocons.

Er wordt een nieuwe lessenreeks gepland omtrent emoconie, de basisreeks van de 70 unitaire emocons, in zes dagen.

De data zijn (telkens vrijdagen): 2023.

28 april, 5 mei, 12 mei, 26 mei, 2 juni en 9 juni. Telkens van 9 tot 17u30.

Locatie: bij Annelies Lagatie in de Noordstraat 28 te 8647 Lo-Reninge.

Lessenreeks gaat door te Lo-Reninge op 6 vrijdagen: 28 april, 5 mei, 12 mei, 26 mei, 2 juni en 9 juni.
Locatie: bij Annelies Lagatie in de Noordstraat 28 te 8647 Lo-Reninge
PRAKTISCHE REGELINGEN VOOR 6 DAGEN
SEMINAR 6 DAGEN
LESSENREEKS ZES DAGEN à 6 uur les per dag:
            van 9u. tot 10u.30       =          1,5 u.
            van 11u. tot 12u.30     =          1,5 u.
            van 14u. tot 15u.30     =          1,5 u.
            van 16u. tot 17u.30     =          1,5 u.

Prijs: 80 € per dag en per persoon. 480 euro voor de 6 vrijdagen

inschrijven bij:

de volledige infofolder kan je hieronder downloaden
Facebook Twitter Google+

Related Stories

Schenk eens een e-book