Uitzonderlijke eindejaarspromo’s en gratis eindejaarsgeschenk

Uitzonderlijke eindejaarspromo’s en gratis eindejaarsgeschenk

**Promo 1 – Melancholie pakket

2 flesjes samen: Jonsol Emocon en Orange Blossem

waarde: 40 euro nu aan 30 euro

Deze promotie te bestellen online in de webshop of door door een mail te sturen naar philippe.gerard54@gmail.com aanbod geldig tot eind januari ’23 !!! vergeet in de mail niet je naam en adres te vermelden!!!


de flesjes zijn apart ook te krijgen doch dan betaal 18 euro per flesje ipv van 15 euro per flesje als ze nr 69 (Jonsol Emocon) en nr 70 (Orange Blossem Emocon) te samen besteld.

Promo 2:

Uitzonderlijk tot 31 jan 2023!
Dat is MAAR LIEFST 22 EURO korting!
Misschien heb je al één of 2 boeken, toch is het een uniek en bijzonder mooi cadeau om te schenken. Heb je de prachtige geïllustreerde  boeken nog niet, dan doe je voor jezelf een uniek én uitzonderlijk cadeau. OPGELET: enkel te bestellen door een mail te sturen naar philippe.gerard54@gmail.com !!! vergeet in de mail niet je naam en adres te vermelden!!!

Info boek 1: Emotioneel Welzijn: De 54 basis-emocons, ingedeeld in 7 groepen: Twijfel, Onkunde, Uitputting, Stress, Angst, Kwelling en Boosheid. Emoconie is geheel nieuw en efficiënt als correctie bij emotionele stoornissen of negatieve emoties. Het is een totaalconcept waar niets aan ontbreekt. Het vult een hiaat in de emotherapie, die bijzonder actueel is en een prangend probleem wordt, waar zeer veel aandacht wordt aan besteed. Daar waar emotherapie tot heden wordt uitgevoerd door gesprek of meditatie, biedt de emoconie mogelijkheden met preparaten van geneeskrachtige planten, die door eenvoudige inname of aanbrenging op het lichaam reeds effect hebben. In de het boek “Emotioneel Welzijn” staat alles van naaldje tot draadje uitgelegd en uitgewerkt. Alle vragen in verband met emoties krijgen er een antwoord in. Emotioneel Welzijn beschrijft hoe planten werken op emoties en vervolgens welke planten voor welke emoties. Omdat er 54 planten zijn, zijn er 54 artikels over één plant en de emotionele toestanden, uitvoerig beschreven, waar die op werkt. Chemie komt er helemaal niet bij te pas. Integendeel, de woorden zijn allemaal omschrijvingen van emotionele toestanden, zoals “zelfverzekerdheid, onzeker, zelfbewust, zelftwijfel, minderwaardigheids-gevoel, zelfzekerheid, assertiviteit”, om maar een voorbeeld te geven. (…) Ook als e-book verkrijgbaar in de webshop doch aan 18 euro! Een gedrukt boek kost nu slechts 14 euro – een ongelofelijk aanbod – aanbod enkel geldig als ook boek 2 samen in promo aangekocht wordt.

Info boek 2: Emotioneel Welzijn… vervolgt zijn weg

De 16 nieuwe emocons, ingedeeld in 3 nieuwe groepen: Ontbering, Geweeklaag en Melancholie. Omdat er steeds nieuwe emoties opduiken, zocht ik ook nieuwe emocons om de negatieve vormen ervan te corrigeren en positief te maken. Aldus bleek een tweede boek noodzakelijk om de emocons van nr. 55 tot nr. 70 te beschrijven met hun indeling in drie nieuwe groepen. De nieuwe groepen zijn VIII. ONTBERING, met Celery, Jeera, Cocoa, Star Anise, Gentian, Cardamom en Fucus. IX. GEWEEKLAAG, met Celandine, Artichoke, Robert, Yellow Trefoil en Alfalfa. X. MELANCHOLIE, met Safran, Mandarin, Jonsol en Orange Blossom: 16 in totaal, wat het eindaantal emocons brengt op 70. Dit werd het Tweede Boek van de Emoconie ! Ook als e-book verkrijgbaar in de webshop doch aan 18 euro! Een gedrukt boek kost nu slechts 14 euro – een ongelofelijk aanbod – aanbod enkel geldig als ook boek 1 samen met boek 2 in promo aangekocht wordt.

opgelet: deze eindejaarspromo voor de gedrukte boeken is enkel te bestellen door door een mail te sturen naar philippe.gerard54@gmail.com aanbod geldig tot EIND januari 2023 of zolang de voorraad strekt. !!! vergeet in de mail niet je naam en adres te vermelden!!!

Promo 3 – GRATIS EINDEJAARSGESCHENK

Naslagwerk van meer dan 120 pagina’s met uitvoerige informatie over alle emocons, hun trefwoorden, waarvoor ze dienen. Gratis met deze link in de webshop: https://www.emoconie.be/product/emoconie-in-een-notendop/

**** Promo 4: ook de Franstalige en Engelstalige e-books zijn aan korting in deze eindejaarsperiode te verkrijgen. Nu elk franstalig of engelstalig e-book aan 15 euro ipv 2O euro. Vertel dit door aan je anderstalige vrienden of geef het als een geschenk.

HOE BESTELLEN? ga naar de webshop bij e-books op pagina 3/4 vind je de Franstalige e-books in promotie en op pagina 4 vind je de Engelstalige e-books in promotie

Lees uitgebreide info over

*******PRETTIG EINDEJAAR EN MOOI NIEUW BEGIN! PIP GERRA******

Facebook Twitter Google+

Related Stories

VERLOF