Uitzonderlijke eindejaarspromo’s en gratis eindejaarsgeschenk

Uitzonderlijke eindejaarspromo’s en gratis eindejaarsgeschenk

Uitzonderlijk tot 31 jan 2022!
Dat is MAAR LIEFST 22 EURO korting!
Misschien heb je al één of 2 boeken, toch is het een uniek en bijzonder mooi cadeau om te schenken. Heb je de prachtige geïllustreerde  boeken nog niet, dan doe je voor jezelf een uniek én uitzonderlijk cadeau. OPGELET: enkel te bestellen door een mail te sturen naar philippe.gerard54@gmail.com !!! vergeet in de mail niet je naam en adres te vermelden!!!

Info boek 1: Emotioneel Welzijn: De 54 basis-emocons, ingedeeld in 7 groepen: Twijfel, Onkunde, Uitputting, Stress, Angst, Kwelling en Boosheid. Emoconie is geheel nieuw en efficiënt als correctie bij emotionele stoornissen of negatieve emoties. Het is een totaalconcept waar niets aan ontbreekt. Het vult een hiaat in de emotherapie, die bijzonder actueel is en een prangend probleem wordt, waar zeer veel aandacht wordt aan besteed. Daar waar emotherapie tot heden wordt uitgevoerd door gesprek of meditatie, biedt de emoconie mogelijkheden met preparaten van geneeskrachtige planten, die door eenvoudige inname of aanbrenging op het lichaam reeds effect hebben. In de het boek “Emotioneel Welzijn” staat alles van naaldje tot draadje uitgelegd en uitgewerkt. Alle vragen in verband met emoties krijgen er een antwoord in. Emotioneel Welzijn beschrijft hoe planten werken op emoties en vervolgens welke planten voor welke emoties. Omdat er 54 planten zijn, zijn er 54 artikels over één plant en de emotionele toestanden, uitvoerig beschreven, waar die op werkt. Chemie komt er helemaal niet bij te pas. Integendeel, de woorden zijn allemaal omschrijvingen van emotionele toestanden, zoals “zelfverzekerdheid, onzeker, zelfbewust, zelftwijfel, minderwaardigheids-gevoel, zelfzekerheid, assertiviteit”, om maar een voorbeeld te geven. (…) Ook als e-book verkrijgbaar in de webshop doch aan 18 euro! Een gedrukt boek kost nu slechts 14 euro – een ongelofelijk aanbod – aanbod enkel geldig als ook boek 2 samen in promo aangekocht wordt.

Info boek 2: Emotioneel Welzijn… vervolgt zijn weg

De 16 nieuwe emocons, ingedeeld in 3 nieuwe groepen: Ontbering, Geweeklaag en Melancholie. Omdat er steeds nieuwe emoties opduiken, zocht ik ook nieuwe emocons om de negatieve vormen ervan te corrigeren en positief te maken. Aldus bleek een tweede boek noodzakelijk om de emocons van nr. 55 tot nr. 70 te beschrijven met hun indeling in drie nieuwe groepen. De nieuwe groepen zijn VIII. ONTBERING, met Celery, Jeera, Cocoa, Star Anise, Gentian, Cardamom en Fucus. IX. GEWEEKLAAG, met Celandine, Artichoke, Robert, Yellow Trefoil en Alfalfa. X. MELANCHOLIE, met Safran, Mandarin, Jonsol en Orange Blossom: 16 in totaal, wat het eindaantal emocons brengt op 70. Dit werd het Tweede Boek van de Emoconie ! Ook als e-book verkrijgbaar in de webshop doch aan 18 euro! Een gedrukt boek kost nu slechts 14 euro – een ongelofelijk aanbod – aanbod enkel geldig als ook boek 1 samen met boek 2 in promo aangekocht wordt.

opgelet: deze eindejaarspromo voor de gedrukte boeken is enkel te bestellen door door een mail te sturen naar philippe.gerard54@gmail.com aanbod geldig tot januari of zolang de voorraad strekt. !!! vergeet in de mail niet je naam en adres te vermelden!!!

**Promo 2 enkel te ontdekken door de gratis emocon in de kijker te downloaden.(14 blz) Quantum Emocon enkel te bestellen door door een mail te sturen naar philippe.gerard54@gmail.com aanbod geldig tot eind januari. !!! vergeet in de mail niet je naam en adres te vermelden!!!

*** NOG EEN badootje: GRATIS EINDEJAARSGESCHENK als e-book:

DE 14 LESSEN VAN DE EMOCONIE: lessen van de natuur zelf. Als gratis eindejaarsgeschenk te downloaden via deze link: https://www.emoconie.be/eindejaarsgeschenk/

De wereld van de Emoconie is de natuur in haar meest oorspronkelijke vorm: de natuur, van menselijke interventie gespaard; de natuur, waarin zich wel mensen bevinden, maar zonder reusachtige veranderingen aan te brengen. Als we bedenken dat het land, dat we het onze noemen, 2000 jaar geleden één groot oerbos was, met hier en daar een kleine nederzetting, dan blijft er van die oerkracht bij ons niet veel meer over. Nochtans, in de besprekingen van al die 70 planten, komt tot uiting dat Emoconie natuur is, en ook de tijd. En dus ook de evolutie en de oneindigheid. Want alles verandert, met aanpassingen en verbeteringen: Panta Rhei, alles stroomt.

**** ook de Franstalige en Engelstalige e-books zijn aan korting in deze eindejaarsperiode te verkrijgen. Vertel dit door aan je anderstalige vrienden of geef het als een geschenk.

HOE BESTELLEN? ga naar de webshop bij e-books op pagina 3/4 vind je de Franstalige e-books in promotie en op pagina 4 vind je de Engelstalige e-books in promotie

*******PRETTIG EINDEJAAR EN MOOI NIEUW BEGIN! PIP GERRA******

Facebook Twitter Google+

Related Stories

VERLOF