Revalidatie na Covid-19

Revalidatie na Covid-19

Na het doormaken van de ziekte Covid-19 blijken enkele opmerkelijke symptomen op te duiken bij een aantal patiënten (niet bij alle). Weefselschade, door het Coronavirus veroorzaakt, kan optreden aan de longen, de spieren (spiermassa neemt af, met zwakte tot gevolg) en hart. De bloedsomloop wordt extra belast (vooral bloedklontervorming). Bovendien is er algehele zwakte en extreme moeheid. Wat kan zo iemand doen? Welke kruiden levert de natuur ons daarvoor? Hoe kan de revalidatie worden ingekort en bespoedigd?

1). ZINEC capsules: TROMBOTISCHE PREVENTIE

ZINEC is een preparaat ter preventie van bloedklontervorming, trombose en de gevolgen ervan. Men stelde vast dat ook bij lichte symptomen van de Covid 19 griep, zich achteraf in bloed en longen klontering kan voordoen, waardoor genezen verklaarde zieken toch nog kunnen sterven door bloedklontervorming met trombose. Zinec zijn capsules met de plantenpoeders van gember, boomschorsen en spirulina. De ingrediënten voorkomen bloedcoagulatie (klontervorming) en vermijden aldus tromboses, die dodelijk kunnen zijn. Bovendien zijn ze tevens antioxidanten, rijk aan quercetine, vitaminen en mineralen. De meest gebruikelijke preventiedosis is 2 x daags 1 capsule na eten (na het ontbijt en na het avondmaal). Zinec wordt aangeraden bij CVA-risicopatiënten die de Covid-19-ziekte hebben doorgemaakt.

2 x daags 1 capsule na eten; potje à 60 capsules (1 maand inname) à 29€.

2) PRIMOXAL HOME capsules: MOEHEID, ZWAKTE

Primoxal Home capsules bevatten de totums van rozemarijn, groene thee, curcuma, saffraan en rode bessen. Het nut in de strijd tegen het coronavirus blijkt duidelijk uit het volgende: De inhoudsstoffen van rozemarijn zijn zeer bijzonder, zo bewijzen recente studies. Ze ondersteunen lichaam en geest: carnosol is een sterk antisepticum, carnosinezuur is een neurotonicum; rozemarijnzuur is een krachtig immunostimulans en antioxidans. Binnen de groep der flavo’s zijn groene thee en rode bessen absolute toppers, de zgn. superfood specials. Saffraan is een antioxidans, immunostimulator en verbetert de oxygenatie via het bloed, wat uitstekend tegen de moeheid werkt, maar is tevens een antidepressivum en stimuleert de cognitieve functies. Curcuma is dan weer actief bij alle ontstekingen, allergieën en ontsporingen van het immuunstelsel.

2 x daags 1 capsule na eten                        potje 60 caps. à 36 €

3) HYSOXAN capsules: LONGWEEFSELHERSTEL

HYSOXAN is een longantioxidans met hyssop, saffraan, mirte en alant in een mineraalhoudende kruidenbasis, om het longweefsel te herstellen. Hyssop en alant zijn ademhalingsverdiepend en nuttig bij hoest, astma, bronchitis en pneumonie. Mirte is echter een zeer specifiek longantioxidans, dat longweefsel herstelt. De longcapaciteit verhoogt en de ademhaling verdiept en verbetert.

2 x daags 1 capsule na eten                        potje 60 caps. à 36 €

4) MERIDIAANKRUIDEN: voor SPIERHERSTEL

MERIDIAANKRUIDEN in capsules is een complexe samenstelling van kruiden voor spieropbouw en spierweefselherstel. Dit betekent een celregeneratie door kruiden als waternavel, Sint-Janskruid en kalmoes. De spierzwakte verdwijnt en de spiertonus (spierkracht) herstelt.

2 x daags 1 capsule na eten                        potje 60 caps. à 36 €

BESTELLINGEN STEEDS PLAATSEN OP MAIL:

philippe.gerard54@gmail.com

Facebook Twitter Google+

Related Stories

Zinec bij Covid-19 ?