Blog APRIL Wat kan je doen in deze coronatijd?

Blog APRIL Wat kan je doen in deze coronatijd?

Wat kan je doen in deze coronatijd

door middel van geneeskruiden?

De Fytoprodukten: Voor 1. Immunostimulatie en 2. hygiëne zijn

zijn enkel per mail te bestellen: philippe.gerard54@gmail.com uiteraard komen er portkosten bij – duidelijk naam en adres opgeven in de mail en wat je precies wil bestellen.

 1. IMMUNOSTIMULATIE

snel maar kortwerkend:

 • RESISTAL PL druppels bevat essentiële olie van ravensara in de tincturen van berberis, weegbree en echinacea.

2 x 20 druppels in water voor eten                            flesje 60 ml à 26 €

opbouwend voor langere tijd:

 • PRIMOXAL HOME CAPSULES bevatten de totums van rozemarijn, groene thee, curcuma, saffraan en rode bessen.

1 capsule bij het middagmaal                                          potje 60 caps. à 36 €

 • BIOFLAVONOIDEN in capsules: een mix van boombladeren, rijk aan de vernoemde flavonoïden.

1 capsule bij het avondmaal                                      potje 60 caps. à 27 €

 • HIPCI CAPSULES bevatten het totum van rozenbottels (vitamine C) in een flavo-houdende basis.

1 capsule bij het ontbijt                                                 potje 60 caps. à 18 €

 • 2. LEEF HYGIENISCH
 • IMMUNO CORONA SPRAY met ravensara EO in alcohol als omgevingsspray voor op het mondmasker, in de kamer of openbaar vervoer.

Handig om bij je te hebben                                         sprayflesje 20 ml à 7 €

 • ANTISEPT FYTO HANDGEL om de handen langdurig te ontsmetten.

Flacon met pompje; 1 x duwen = genoeg!            fl. van 125 ml à 15 €

De Emocons kan je per mail bestellen als je iets van bovenstaande hebt besteld of los via de webshop bestellen door op het blauwe veld te klikken

 • 3.WEES EMOTIONEEL STERK

2 x daags 5 druppels in water, voor eten                fl. 20 ml à 20 € (nu 18€)

 • Clove Emocon is de Grote Beschermer als schild tegen de virusaanval.

2 x daags 5 druppels in water, voor eten                fl. 20 ml à 20 € (nu 18€)

2 x daags 5 druppels in water, voor eten                fl. 20 ml à 20 € (nu 18€)

MEER GEDETAILEERDE UITLEG over bovenstaande Emocons:

*** Clary&Sage Emocon

De huidige Coronacrisis is een zorgelijke en bangelijke tijd. Infecties met het Covid-19 virus zijn ernstig en veroorzaken erge ziekte en dood. Reden genoeg om ons zorgen te maken, maar in deze ‘oorlog tegen een onzichtbare vijand’ mogen we zeker niet hysterisch worden. Het gevaar van deze crisis geeft ons zeer zeker kansen: we bundelen de krachten en staan samen sterk in weerbaarheid. Angst is een slechte raadgever, rede brengt ons terug naar zekerheid en vertrouwen. Paniekreacties remmen zowel de handelingen als de efficiëntie ervan. Dat kunnen we missen. De Clary&Sage Emocon neemt paniek weg en geeft een soort van ’actieve rust’, waardoor de ons doeltreffend organiseren. Het brengt ook inzicht en beter begrip van deze ingewikkelde en moeilijke situatie. Er zijn zoveel aspecten ervan! OK, we blijven in ons kot, maar wat met de boodschappen, het werk, de school, de senioren, de baby’s, enz. enz. … !!! Daarmee omgaan is zeker niet gemakkelijk, maar even zeker is er nood aan waakzaamheid, logica en doortastendheid. Allemaal positieve emoties en dus het werkingsgebied van emocons. Clary&Sage biedt een houvast om met een welberekende kalmte om te gaan met deze situatie, die eigenlijk, los van de algemene maatregelen, voor elkeen van ons verschilt.

meer lezen in de Emocon in de kijker van april https://www.emoconie.be/in-de-kijker/
ompoling wat de Clary&Sage emocon doet

*** Clary& Sage emocon te bestellen in de webshop:

https://www.emoconie.be/product/clary-and-sage-emocon/

 

***Clove Emocon

De strijd tegen Covid-19 is een strijd tegen een kwaadaardig virus. Ons overkomt een tegenslag en groot ongeluk, namelijk een wereldwijd en ernstig gezondheidsprobleem. We zijn het slachtoffer van “Het Kwaad” en worden gekwetst door dit onheil, dat veel schade, leed en ellende veroorzaakt. We worden bedreigd voelen door een regelrechte oorlog tegen een leger van ontelbare, maar ook onzichtbare vijandige soldaten. Velen onder ons worden door overlijdens getroffen en dat veroorzaakt uiteraard een negatieve levenshouding door deze tegenslag. Er is wanhoop of hopeloosheid, ellende, pijn, aftakeling, radeloosheid en depressie door deze ziekte. We hebben dringend nood aan bescherming op allerlei manieren, waarbij we beschermingsmaatregelen hebben opgesteld. Maar we hebben evenzeer bescherming nodig door middel van de zéér grote kracht van goede wil, een spirituele kracht (het oneindig goede in elke mens) tegen het kwaad. Het verschaft ons inzicht in de doorstane ellende. We zien de resultaten: we worden rijper en leren de mechanismen van het virus kennen, wat ons meer weerbaar maakt en ons voortstuwt om een geneesmiddel en een vaccin te ontwikkelen. Iedereen, zowel besmette als niet-besmette personen hebben ook nood aan méér moed en een sterkere wil (om te vechten, te overleven, het aan te kunnen). Aan een beschermende kracht dus. Met z’n allen wensen wij bescherming tegen de aangerichte schade én de te verwachten schade. We roepen luid om hulp en wat merken we: het versterkt onze eigen wil en onze saamhorigheid, om met méér kracht en vechtlust en met een positieve intentie elkaar en onszelf te beschermen. We willen niet willen buigen onder de druk, niet toegeven en niet capituleren. Allemaal positieve emoties van het werkingsgebied van de Clove Emocon. In deze omstandigheden is deze Emocon een zegen! Hij verschaft ons een beschermend schild tegen… Covid-19 en alle negativiteit ervan.

https://www.emoconie.be/product/clove-emocon/

*      *      *

*** Cinnamon Emocon

De Coronacrisis is een ‘oorlog tegen een onzichtbare vijand’, die Covid-19 heet. Het is niet meer of minder dan “Het Kwaad”. We moeten er ons tegen beschermen, door onze immuniteit te verhogen, virusdodende antiseptiva te gebruiken en een heleboel maatregelen toe te passen. ‘Samen sterk’ is de boodschap: we bundelen de krachten en staan samen sterk in weerbaarheid. Want te midden al die moeilijke engagementen liggen allerlei remmingen liggen op de loer:

 • moedeloosheid en ongeduld bij die lastige omstandigheden
 • tekort aan discipline
 • snel opgeven
 • angst en twijfel
 • weinig verdedigend optreden
 • weinig uithoudingsvermogen
 • ziek of ziekelijk zijn (uiterlijk en innerlijk)
 • ons zwak en kouwelijk voelen
 • erge moeheid, koorts en pijn
 • tekort aan vechtlust en levensvuur

Allemaal indicaties van de Cinnamon Emocon! Bovendien hebben we dringend nood aan meer uithoudingsvermogen, want de strijd duurt lang. We moeten volharden en beroep doen op onze overlevingsdrang en doorzettingsvermogen om niet op te geven  en verbeten tot het einde vol te houden. Bovendien wordt beroep gedaan op onze standvastigheid in burgerzin, optimisme en verantwoordelijkheidsgevoel om met overtuiging, engagement en toewijding, maar ook met moed en geduld de maatregelen strikt toe te passen. Om ons te verdedigen hebben we een “positieve vechtlust” nodig, een goede resistentie en vitaliteit. Allemaal positieve emoties van het werkingsgebied van de Cinnamon Emocon. In deze omstandigheden is deze Emocon een zegen! Hij verschaft ons een wapen tegen… Covid-19 en alle negativiteit ervan.

*      *      * Pip, 06/04/2020.

https://www.emoconie.be/product/cinnamon-emocon/

Facebook Twitter Google+

Related Stories

Zinec bij Covid-19 ?