Pip’s Nieuwjaarsboodschap

Pip’s Nieuwjaarsboodschap

Pip’s nieuwjaarsboodschap…

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Zoals elk jaar? Nee è, het leven cirkelt vooruit als een spiraal: alles komt terug, maar anders. Het kan nooit hetzelfde zijn, en dat hoeft ook niet. Want alles gaat vooruit, wat vernieuwing inhoudt, met verbetering en vooruitgang.

Er wacht je een geheel vernieuwde website, met webshop en dus interactief. De webshop bevat de 70 emocons, een verrassende verzameling e-boeken en opmerkelijke videolessen ‘emoconie’.

Omdat de emoconie de mensen wil bereiken en ik die intentie naar de mensen wil brengen, heb ik de prijzen van zowel de boeken als de video’s geminimaliseerd. Ik hoop dat ze zo de weg naar je vinden…

Ik wil even je aandacht voor volgende rubrieken op de website:

Fotogalerij           *        hier vind je boeiende foto’s die steeds een of andere connectie met emoconie hebben. Gewoon leuk om zien.

Agenda        *       spreekbeurten, lessen en workshops die al georganiseerd zijn (waarvan de data, plaatsen en onderwerpen gekend zijn), staan hier.

Onderricht           *          met de boodschap: Hieronder kan je een volledig aanbod vinden van onderwerpen die aan bod komen in onze opleidingen, spreekbeurten, seminars of voordrachten. Wil je een voordracht of reeks spreekbeurten, lessen of voorstellingen organiseren? Zoekt je organisatie, vereniging of initiatief een zinvol onderwerp? Kies uit de lijst en spreek met me af! Je weet dat ik graag spreekbeurten hou (aan hele kleine prijsjes). De lijst met onderwerpen is groot genoeg opdat iedereen iets vinden kan. Als je ’n groepje van min. 10 mensen kan bijeenbrengen, doe ‘k ‘t.

Tijdschrift (= Nieuwsbrief)        *          in het tijdschrift ‘emoconie’ bespreek ik elke maand een aspect van de levensfilosofie van de emoconie. Telkens een voortreffelijke, maar ook wonderbaarlijke benadering van aparte ‘topics’. In januari is dat ‘de niveaus’… benaderd op ’n geheel ander manier.

In de kijker        *        elke maand wordt één emocon (of een aantal saamhorige emocons) zeer grondig besproken (‘tot op het bot’). Nu, in januari, is dat de Incense&Myrrh Emocon. Een emocon met geheel onvermoede effecten.

Videolessen * alle lessen van de basis-emocons zijn thans beschikbaar. Bekijk het gratis voorbeeld (je kan ’t ook downloaden). Kijk bij “Informatie”: Videoles voorbeeld: De grote lijnen, groep VI: Kwelling

Blog       *        op de ‘home-page’ (onderaan) ook als “Meest recente berichten” aangegeven. Op de blog kan je alles lezen wat ik je (occasioneel) te vertellen heb. Zoals je wel weet, is dat heel wat. Er komt dus heel regelmatig iets bij. Je kan daar ook op reageren, bij ‘contact’.

Facebook Twitter Google+

Related Stories

NIEUW… in het nieuwe jaar.