AVONDZON

Feestaanbieding

Feestaanbieding

Langdurige aanbieding !

De mogelijkheden van de emoconie zijn enorm. Afhankelijk van de bedoeling of van de emotionele situatie, waarmee men wordt geconfronteerd, kunnen tot 5 emoconische planten in één flesje worden gecombineerd. Info omtrent dergelijke combinaties kan steeds verkregen worden bij Pip op het mailadres philippe.gerard54@gmail.com of op z’n gsm 0477 499 342. Neem voor grondige info ook een kijkje bij de e-books op de website en webshop emoconie.be ! Voor een zacht prijsje vind je er speciale info in de al even speciale boekdelen nrs. 1 t/m 20. Zo maak je er kennis met namen zoals Pilgrim’s Emocons, Niveau-Emocons, Wellness-Emocons, Combo-Emocons, Skin Emocons en in het bijzonder met de Ultieme Emoconie. Neem voor praktische info gerust contact met Pip…!

Naar aanleiding van de eindejaarsperiode besloot ik de e-boeken in aanbieding te zetten. Een e-boek als geschenk is een kostbaar en attent gebaar. Neem een kijkje op de webshop van emoconie.be en laat je verrassen. Geef ook eens een emocon cadeau. Je helpt er mensen mee, toont ermee je betrokkenheid en je gebaar bevestigt de vriendschap. Een geschenkje mag best wel eens heel bijzonder zijn…!!!

Ondertussen zijn opgenomen in de aanbieding:

  • alle boeken en e-books
  • alle videolessen
  • superspeciaal: rozenolie uit Yazd

Ondertussen: een gezond en gelukkig nieuwjaar!

met emoconische groeten,
Pip

Facebook Twitter Google+

Related Stories

NIEUW… in het nieuwe jaar.

Pip’s Nieuwjaarsboodschap