Inloggen
Registreren
Winkelmandje
Primrose Academy
Warschaustraat 22 bus 1
8400 Oostende
Tel & Fax: 059/43.07.80
gsm: 0477/49.93.42
e-mail: info@emoconie.be
Onderricht en advies in emoconie
Het product werd aan uw mandje toegevoegd
Verder winkelen
Naar de kassa

Welkom

WIJ GENIETEN VAN ONS JAARLIJKS VERLOF TOT EN MET 01 SEPTEMBER.  

Welkom bij Pilgrim's Emocony

Mensen zijn van nature onderhevig aan emoties..   

Emotionele toestanden, zoals onzekerheid, twijfel, minderwaardigheidsgevoel, piekeren, wisselvalligheid, faalangst, hulpeloosheid, verdriet en trots zijn ons allen gekend.   Bovendien is er de actualiteit van oorlogsgeweld, natuurrampen en een somber toekomstbeeld, wat bij velen diepe emoties oproept.

Emoconie en emocons kunnen hierbij helpen.   Emoconie is nieuw en bovenal efficiënt als “verbeteraar” van emotionele stoornissen of negatieve emoties.

Het is een totaalconcept en vult het actueel tekort in de emotherapie.   Daar waar emotherapie wordt gevoerd door middel van gesprek of meditatie, biedt emoconie preparaten van geneeskrachtige planten dewelke kunnen worden ingenomen of rechtstreeks op het lichaam worden aangebracht.

Emoconie beschrijft hoe planten werken op emoties en welke planten kunnen aangewend voor welke emoties.

 

Een geneeskrachtige plant wordt verwerkt tot een emocon, op zich een intense bereiding -ook wel een geëlaboreerde bereiding genaamd- die de kwaliteiten van deze plant verrijken en versterken.

Zo bekomen we een EMOtioneel CONcentraat of EMOCON.   De namen EMOCONIE, het totaalconcept om emoties te verbeteren en EMOCONIST, de emotherapeut die met emocons werkt, zijn hieraan gelinkt.

We wensen je veel succes en positiviteit met emoconie.

 

Philippe Gérard, componist van emoconie.

Van opleiding apotheker heeft Philippe Gérard -na jaren ervaring in de farmacie en de fytotherapie- een concept ontworpen om emoties op een unieke manier te benaderen door middel van speciale preparaten van geneeskrachtige planten.

Handel en wandel om emoconie in de wereld te brengen is als handen en voeten van de emoconie. Dit wordt gerealiseerd door Johan Lagae, de CEO van Pilgrim's Emocony.

Pilgrim's Emocony zag het levenslicht op weg naar Santiago de Compostela, toen Philippe Gérard en Johan Lagae er elkaar ontmoetten, twee pelgrims verbonden in het idee om emoties te positiveren. Philippe en Johan richtten Pilgrim's Emocony op in 2014.